KAKO SE GRADI KVALITET U NISU

KAKO SE GRADI KVALITET U NISU

2
1866
0
Friday, 13 October 2017
PREPORUČUJEMO

Cezar Fast Food je osnovan u novembru 2010. godine od kada se konstantno trudimo da našim potrošačima pružimo najbolji mogući kvalitet kako hrane tako i usluge. To je ujedno i naša misija. Naša vizija je da Cezar Fast Food bude prva asocijacija kada pomislite na kvalitetan, ukusan i brz obrok. Trudimo se da budemo najbolji u onome što radimo i najponosniji smo kada potrošači iz Cezar restorana izlaze siti i sa osmehom.

Hrana u Cezar Fast Food restoranima je brižljivo pripremljena, a kao pravi domaćini za vas biramo samo najbolje namirnice i trudimo se da imamo raznovrsnu ponudu proizvoda. Konstantno vodimo računa o svim sirovinama koje koristimo a samim tim i gotovom proizvodu koji vama serviramo, jer nam je bitno da održimo kvalitet i sigurnost naših proizvoda.

Sirovine

Kako konstantno održavamo visok kvalitet hrane, dosledno pripremamo proizvode od najkvalitetnijih sirovina.

Želimo da vam kažemo nešto više o namirnicama koje ulaze u sastav naših proizvoda:

Meso: Meso u našim proizvodima se zasniva na najkvelitetnijim suhomesnatim proizvodima, domaćeg proizvođača koje ispunjavaju sve standarde kvaliteta i bezbednosti hrane.

Brašno: Naše testo je napravljeno od najkvalitetnijih žitarica. Razlikuje se po nameni, odnosno da li je u pitanju testo za picu, sendviče ili palačinke. Ono što naše testo čini posebnim je jedinstven način pripreme i specijalna receptura. – bez aditiva

Sir: Sir je vrlo bitan sastojak svih naših proizvoda. Koristimo kvalitetne i ukusne sireve domaćih priozvođača.

Povrće: Povrće u našim proizvodima je uvek sveže, visokog kvaliteta i sigurnosti.

Sosevi: Izusetno smo ponosni na naš Cezar kečap, koji je pravljen po specijalnoj recepturi i koji možete da probate samo kod nas.

Snabdevači:

Opredelili smo se da sarađujemo sa lokalnim i domaćim snabdevačima što je više moguće. Naravno ako njihovi proizvodi zadovoljavaju naše standarde i kvalitet na kojima strogo insistiramo i koga se tvrdoglavo držimo.

POLITIKA KVALITETA I BEZBEDNOSTI PROIZVODA

Kompanija MV FORTUNE  d.o.o., u čijem je vlasništvu i Cezar Fast Food, zasniva svoje poslovanje, poslovne procese i proizvode na načelima sistema upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008, HACCP načelima i primenom dobre proizvođačke prakse, a zadovoljstvo potrošača i bezbednost hrane primarni su interes kompanije.

Izražena svesnost o kvalitetu i bezbednosti hrane postoji u svim oblastima kompanije i jedan je od odlučujućih faktora uspeha. Težimo da budemo najbolji u onome što radimo i to je usmerenje iz koga proizilaze osnovni principi naše politike kvaliteta i bezbednosti proizvoda. Da bi se osigurali visoki standardi kvaliteta i sigurnosti naših proizvoda, preduzimaju se brojne mere, kako bi se prepoznali mogući rizici prilikom proizvodnje, pakovanja i transporta i kako bi se opasnosti svele na minimum:

– Zahtevamo visoke higijenske standarde osoblja, radnih prostorija i opreme i pravovremeno i primereno osposobljavamo naše zaposlene o kvalitetu i važnosti sistema upravljanja kvalitetom;

– Tokom proizvodnog procesa se na odgovarajućim kontrolnim tačkama proverava ispunjavanje visokih zahteva po pitanju kvaliteta i sigurnosti;

– Sa najvećom mogućom pažnjom biraju se dobavljači namirnica;

– Poštovanjem važećih  zakonskih normi, brinemo o kvalitetu, zdravstvenoj ispravnosti i sigurnosti naših proizvoda.

Navedene ciljeve kompanija ispunjava uspostavljanjem, doslednom primenom i stalnim poboljšavanjem sistema menadžmenta kvalitetom, ISO 9001:2008 i sistema analize rizika i kritičnih kontrolnih tačaka,  HACCP sistema, uz poštovanje načela Codex alimentarijus-a i dobre proizvođačke prakse.

share

Comments are closed.