Obezbedite sebi savršen san

Obezbedite sebi savršen san

Like
100
0
Monday, 02 July 2018
PREPORUČUJEMO

Trećinu života provedemo spavajući, zato jastuk na kome spavamo moramo mudro izabrati.  Naša niška firma Corona proizvodi vrhunske Ergo jastuke.

Sama reč Ergo potiče od reči Ergonomija t.j. nauke koja se bavi proučavanjem i prilagođavanjem predmeta čoveku.

Tragajući za najboljom sirovinom Corona se odlučila za poliestersko-šupljikavo-silikonizirano vlakno smešteno u 100% pamučnoj navlaci, i naravno, sve je urađeno po posebnoj tehnologiji Corone prilikom dorade, izrade i primene vlakna u proizvodu. Način izrade je zastićen i patentiran u Zavodu za intelektualnu svojinu u Beogradu. Vlakna su tanja od ljudske kose, šuplja po dužini, a površina je silikonizirana.

Masa kojom se puni Ergo jastuk predstavlja beskonačno veliki broj mikroskopski vidljivih cevčica u kojima se vazduh sabija i širi u zavisnosti od toga da li se jastuk pritisne ili ne. Radi se o tzv. povratnom efektu koji omogućava da se jastuk uvek vraća u svoj prvobitni oblik.

Šupljikavost vlakna smanjuje težinu jastuka a povećava njegov volumen za čitavih 20%. Silikonizacijom se obezbeđuje trajna rastresitost, elastičnost i prilagodljivost jastuka a onemogućava zgrudvanost i ućebanost. Nema uslova za opstanak tekstilnih grinja kao što je to slučaj kod prirodnih vlakana koje su uzrok mnogih alergijskih oboljenja i spazmatičnog bronhitisa. Ergo jastuk se lako održava, pere i suši jer prima veoma malo vlage – svega 0,4%.
Ne sadrži grinje i prašinu, nije potrebno da se pere više od 1-2 puta godišnje. Jastuk se može prati ručno ili mašinski na temperaturi do 60 stepeni jer veća temperatura može da razloži silikon kojim je vlakno obloženo.

Corona u ponudi ima standardne ergo jastuke u više dimenzija, anatomske i dečije.
Pronađite svoj idealan jastuk.
www.corona-ergo.co.rs
tel: 063 456 210
018 211 698
Solunskih ratnika 44, Niš

share

Comments are closed.