Repertoar bioskopa Cineplexx Niš za period od 5. do 11. jula.

Repertoar bioskopa Cineplexx Niš za period od 5. do 11. jula.

Like
177
0
Thursday, 05 July 2018
PREPORUČUJEMO

Na repertoaru se ove nedelje nalaze tri nova filmska naslova i Comic night događaj uz film „Antmen i Osa”:

 1. Antmen i Osa” (2D, 3D)– Dvadeseti nastavak u seriji filmova iz Marvelovog filmskog univerzuma stigao je u bioskop Cineplexx Niš. Skot Lang našao se pred još jednim izazovom, da balansira svoj život kao superheroj i kao otac. Ali na pomolu je nova misija u kojoj će se boriti rame uz rame sa Osom i gde će otkriti tajne iz svoje prošlosti. Naslovne uloge tumače Pol Rad i Evandželin Lili kao Antmen i Osa, dok su u ostalim ulogama Majkl Penja, Volton Gogins, Bobi Kanavali, Džudi Grir, Tip Haris, Dejvid Dasmolčan, Hana Džon Kejmen, Abi Rajder Fortson, Randal Park, Mišel Fajfer, Lorens Fišbern i Majkl Daglas.

*Ne propustite Comic night događaj ovog četvrtka  u 20 časova u bioskopu Cineplexx Niš! Sve posetioce očekuje poklon, a karte su u prodaji!

  1. “Hotel Artemis” – Debitantski film scenariste i reditelja Dru Pirsa u kojem glumi impresivna zvezdana glumačka postava. Sreda je veče 2028. godine, a ulice u centru Los Anđelesa su neprohodne. Treću noć najstrašnije pobune u istoriji L.A. Usred ovog haosa, četvorica muškaraca s maskama lobanje nalaze se usred neuspele pljačke banke. Šerman Atkins predvodi svog brata i njihova dva pomagača iz banke u vatrenu borbu s policajcima. Povređene i bez druge mogućnosti, Šerman ih vodi do njihove jedine nade za spas … hotela Artemis, ilegalnoj bolnici za kriminalce u kojoj važe posebna pravila.

 

  1. “Zaljubljen u moju ženu” – Daniel poziva svog najboljeg prijatelja na večeru, koji se pojavljuje sa novom i vrlo mladom devojkom. Danijelovu ženu vređa razlika u godinama, dok Daniel, iako veoma zaljubljen u svoju ženu, ne prestaje da flertuje s mladom ženom. Daniel počinje da mašta i sanja o romantičnom odmoru sa njom u Veneciji. Shvata da će teško sakriti svoje misli od sopstvene žene i najboljeg prijatelja te provodi veče pokušavajući da ne bude otkriven …U glavnim ulogama: Žerard Depardje, Adrijana Ugarte, Sandrin Kiberlejn…

Kompletan repertoar bioskopa Cineplexx možete videti ovde.

share

Comments are closed.